Jump to content

OGON PUB

souken

Önerilen İletiler

Guts, 7 saat önce yazdı:
cityoflossantos.png.81fb493eecfda1e1a6d168754009134e.png

LEGAL ROL PLANI BAŞVURULARI & BİLGİLENDİRME 

UYARI: 
• (( - )) içerisindeki yazılar sadece bilgilendirme amaçlıdır. Başvurunuzu yaparken oradakileri silmeli ve doldurun kısmına bilgilerinizi girmelisiniz. 

Başvurunuzu https://vice-online.com/forum/329-i̇şletme-başvuruları/ buraya yeni konu olarak göndermelisiniz.

BÖLÜM 1 - ÖN BİLGİLENDİRME & ONAY

Vice Online'da legal bir işletme açmak isteyenler, aynı zamanda legal rol planında bulunmak isteyenler için başvurular açıldı. Şehrin ekonomik hayatına katkıda bulunmak ve kendinize bir yer edinmek istiyorsanız, işletme başvurusunda bulunabilirsiniz.

Tamirhane, müzik stüdyosu, kafe, bar, ofis, market, gece kulübü, likör dükkanı gibi çeşitli işletmelerle şehirde faaliyet gösterebilir, şehrin iş hayatında yer alabilirsiniz.

Başvurular değerlendirilirken, işletmenizin legal olarak hizmet vermesi ön planda tutulacaktır. Uygun görülen başvurular, gerekli incelemelerin ardından onaylanarak faaliyete geçecek. Şehirde bir iş yeri sahibi olmanın sorumluluğunu alarak, iş dünyasına adım atmak isteyenler için başvurular açık.

Bu bölüme sadece legal oluşum sahipleri ve legal rol planlayan siviller başvuru gönderebilirler.

BÖLÜM 2 - BAŞVURU BİLGİSİ

BAŞVURU SAHİBİNİN BİLGİLERİ

1.1 Adı: 
‣ Vlad

1.2 Soyadı: 
‣ Makarov

1.3 Doğum tarihi: 
‣ 10/08/1990

1.4 Telefon numarası: 

‣ 734083

1.5 İkametgâh adresi: 
‣ Del Perro

TALEP EDİLEN İŞLETME BİLGİLERİ

2.1 İşletme Adı: 
‣ OGON PUB

2.2 İşletmenizin Kısaltma Adı & İpucu: 
‣ ogonpub

2.3 İşletme Adresi: 
‣ POS: -1356.6364, -791.1212, 20.242191, 0, 0, -61.535248 (-151.53525)

2.4 İşletme Faaliyeti: 
‣ Cafe-Pub tarzında insanların yiyip içebileceği bir işletme olacak. Zamanla dizayn edip farklı bir amaç için kullanmayı hedefliyorum.

2.5 İşletmenin Harita Konumu:  
‣ https://prnt.sc/2Uj215Z4oIRP

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Merhaba, mülk talebiniz tarafımızca incelendi. Mülk talebiniz onaylandı. Mülkü satın almak için 48 saatiniz bulunmakta, 48 saat sonra bütün oyuncular tarafından satın alınmaya açık bir hale gelecektir.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

1. wali
      wali
      961
    2. Izanagi
      Izanagi
      938
    3. zYuri
      zYuri
      713
    4. xeus
      xeus
      551
    5. Manifesto
      Manifesto
      548
  • Konular

•  

• İletiler

• fırlamacan
      ıdlewood brims mafiadan selam olsun.......
    • xSelimBey
      @olimpikkkŞu küfür konusunda şunları söyleyeyim. Role sonradan dahil olduğun için görmemiş olabilirsin. İki kişi car ram atıp dini değerlere küfür ediyordu. Bug kullanıp herkesi yaralıyor düştüklerinde de oyuna gir çık yapıyorlardı. Asıl o tür küfür eden o iki kişiydi. Oradaki çoğu insan da bunu görmüştür zaten, sen olayların sonuna doğru geldin baştaki küfür olaylarını bilmediğin için bu şekilde algılamış olabilirsin ama ortada adamın ettiği bir küfür yok, ettikleri küfüre sitem etmeye çalışmış, noktalama işareti kurbanı olmuş.
    • xismetBK
      Tam olarak neyi tartışmamız gerekiyor bilmiyorum ama kendi videonda bile gözüküyor dostum telefonuma bildirim geldiğini, diğer videoda (youtube) da Rodas Delmar karakterinin (birlik üyem, kendi aracımda oturuyor) sms attığı, bu esnada da benim telefonuma mesaj geldiği belli oluyor. Rolden kapı diyorum, riolar ise zaten çoktan içeri giçip ana holde bizimle karşılaşmış oluyor, durumu anlatıyorlar... Rolün en en öncesinde ise Jack karakteri rol içinden "toplanıyorlarmış" tarzında mesaj veriyor ama sen sanırım w a s d tuşlarına basmakla meşgul olduğun için o kısmı görememişsin, anlayış gösterebilirim hepimiz bir şeyleri gözden kaçırabiliyoruz, hayırlı sabahlar dilerim.
    • monradiss
      Birlik üyelerinin önünde beni darp edip barın içerisine kaçırdınız. Hepsi olayı gördü zaten, bu durumda rolün geçmişini sorgulamaya gerek yok bence. Ayrıca burası sizin yaptığınız ihlal üzerine açılmış şikayet konusu burada bizi sorgulamak yerine savunmanızı yapabilirsiniz. İyi forumlar.
    • trouz
      Ben sadece ruhsat numarasından, şehirde olmayan birinden. Bir arabadan ve bir başka karakterin bir barda takıldığından nasıl buraya kadar geldiğinizi merak ediyorum. /me zencisi ile telepati kurarak iletişime geçer. "Araca atla zencim motorcuların bara gidelim dışarda bir kişi görürsek tek bir kelime bile etmeden onun üstüne doğru koş" Diye bir rol mü yaptınız diye bir an düşündüm. Sonra chatte baktığımda onu da göremedim. 
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası