-
Konuyu Görüntüleyenler 0 kullanıcı
- Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
Duyurular
-
En Çok Katkı Verenler
-
wali
961 -
Izanagi
938 -
zYuri
713 -
xeus
551 -
Manifesto
548
-
-
Konular
-
-
-
İletiler
-
Yazan: fırlamacan · gönderildi
ıdlewood brims mafiadan selam olsun....... -
Yazan: xSelimBey · gönderildi
@olimpikkkŞu küfür konusunda şunları söyleyeyim. Role sonradan dahil olduğun için görmemiş olabilirsin. İki kişi car ram atıp dini değerlere küfür ediyordu. Bug kullanıp herkesi yaralıyor düştüklerinde de oyuna gir çık yapıyorlardı. Asıl o tür küfür eden o iki kişiydi. Oradaki çoğu insan da bunu görmüştür zaten, sen olayların sonuna doğru geldin baştaki küfür olaylarını bilmediğin için bu şekilde algılamış olabilirsin ama ortada adamın ettiği bir küfür yok, ettikleri küfüre sitem etmeye çalışmış, noktalama işareti kurbanı olmuş. -
Yazan: xismetBK · gönderildi
Tam olarak neyi tartışmamız gerekiyor bilmiyorum ama kendi videonda bile gözüküyor dostum telefonuma bildirim geldiğini, diğer videoda (youtube) da Rodas Delmar karakterinin (birlik üyem, kendi aracımda oturuyor) sms attığı, bu esnada da benim telefonuma mesaj geldiği belli oluyor. Rolden kapı diyorum, riolar ise zaten çoktan içeri giçip ana holde bizimle karşılaşmış oluyor, durumu anlatıyorlar... Rolün en en öncesinde ise Jack karakteri rol içinden "toplanıyorlarmış" tarzında mesaj veriyor ama sen sanırım w a s d tuşlarına basmakla meşgul olduğun için o kısmı görememişsin, anlayış gösterebilirim hepimiz bir şeyleri gözden kaçırabiliyoruz, hayırlı sabahlar dilerim. -
Yazan: monradiss · gönderildi
Birlik üyelerinin önünde beni darp edip barın içerisine kaçırdınız. Hepsi olayı gördü zaten, bu durumda rolün geçmişini sorgulamaya gerek yok bence. Ayrıca burası sizin yaptığınız ihlal üzerine açılmış şikayet konusu burada bizi sorgulamak yerine savunmanızı yapabilirsiniz. İyi forumlar. -
Yazan: trouz · gönderildi
Ben sadece ruhsat numarasından, şehirde olmayan birinden. Bir arabadan ve bir başka karakterin bir barda takıldığından nasıl buraya kadar geldiğinizi merak ediyorum. /me zencisi ile telepati kurarak iletişime geçer. "Araca atla zencim motorcuların bara gidelim dışarda bir kişi görürsek tek bir kelime bile etmeden onun üstüne doğru koş" Diye bir rol mü yaptınız diye bir an düşündüm. Sonra chatte baktığımda onu da göremedim.
-
UCP
Vice-Online kullanıcı kontrol paneli için kısayollara buradan ulaşabilirsiniz.
WIKI
Vice-Online Wiki sayfasında sizler için hazırladığımız rehberlere göz atabilirsiniz.
FORUM
Vice-Online forumundaki önemli konuların kısayoluna buradan ulaşabilirsiniz.
Önerilen İletiler