Jump to content

Magellan Ave - Ev başvurusu

meastis

Önerilen İletiler

BAŞVURU SAHİBİNİN BİLGİLERİ.

2.1 Adı ve Soyadı:  
‣ Devon Dixon

2.2 Doğum Tarihi: 
‣22/03/2005

2.3 Telefon Numarası: 
‣ 216188

2.4 İkametgâh (varsa):
‣ Vitus Street.

TALEP EDİLEN EV BİLGİLERİ.

2.5 Evin Bulunduğu Cadde:
‣ Magellan Ave

2.6 Evin Dış Cephe Görüntüsü: 

spacer.png

2.7 Evin Detaylı Adresi:
-1317.2621, -1240.9176, 7.1687417, 0, 0, -71.29272 (-161.29272)

2.8 Mesleğiniz:
‣ 35Th Vitus Street, Fruit Town Detroit's ( çete üyesi ) Kafe işletmeciliği ve Part Time balıkçılık.

2.9 Gelir Düzeyiniz: 
‣ Günlük sabit gelir; (Payday 70 $). - Kafe işletmeciliği ( Günlük 2000 $) - ( Part Time balıkçılık 2500 - 3000 $ )

tarihinde meastis tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra...

Merhaba, mülk başvurunuz tarafımızca incelendi. İnceleme sonucunda maalesef ki mülk başvurunuza olumlu yanıt veremiyoruz. Başvurunuz reddedildiği zaman kontrol etmeniz gereken bazı durumlar bulunuyor, kontrol etmeniz gereken durumları madde şeklinde aşağıya sıralayacağım. @meastis

• Seçtiğiniz mülkün karakterinize uygun görünmesi gerekiyor. Yaptığınız rol ve karakterin maddi durumu seçtiğiniz mülkü satın alabilecek düzeyde olmalı.
  • Seçtiğiniz mülkün fiyatını sistemsel olarak karşılamanız gerekiyor. Yöneticinin açacağı fiyata yakın düzeyde mal varlığınız yoksa talebiniz reddedilebilir.
  • Seçtiğiniz mülkün bir başkası tarafından daha önce alınmaması gerekiyor, başka birine ait bir mülkün üzerine tekrardan mülk talebi yollayamazsınız.
  • Seçtiğiniz mülkün sunucu senaryosu açısından önemli bir yere sahip olmaması gerekiyor. Bu bölgelerde yapılan başvurular doğrudan reddedilir.
  • Seçtiğiniz mülkün aktif rol yapılan bir bölgede veya rol bölgesi olma potansiyeline sahip bir yerde olması gerekiyor. Rolsel ulaşılamayacak yerler, takip edilemez ev sınıfına girilebilecek mülkler açılmaz.
  • Seçtiğiniz mülkün dış görünüş açısından bir eve benzemesi gerekiyor. Gördüğünüz ilk kapıya göre hareket etmeyin, bu tip durumlarda başvurunuz direkt olarak reddedilir.

Reddedilme sebebi: Seçtiğiniz mülkün fiyatını sistemsel olarak karşılamanız gerekiyor. Yöneticinin açacağı fiyata yakın düzeyde mal varlığınız yoksa talebiniz reddedilebilir.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

• Konular

•  

• İletiler

• o1910
      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yann_Chukwueze @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ad_Soyad @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2023 - 03:11     İhlal edilen kuralı yapıştırın: ORTAK NEZAKET       Şikayetinizi detaylandırın:  Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: - Kişi jail yediğimi görünce beni PM üzerinden kışkırtma amacıyla yazıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://hizliresim.com/b1n7xmp Ek açıklamalar(varsa): -   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.     Şablonu kopyalamak için Oyuncu Şikayeti yazısı ve Oyuncu Şikayetleri kategorisi kurallarını onayladığınız yazısını seçip kopyalayın. Yeni bir konu oluşturduğunuzda BBCODE kullanmadan direkt olarak şablon olarak yapıştırılacaktır.
    • olimpikkk
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Enzo Alighieri  @lLastorosa Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jamal Jackson ve SS'de görülen kişiler.  @charonthegreatest Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Çeşitli zamanlar içerisinde.     İhlal edilen kuralı yapıştırın: Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir. Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır. Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir. Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.         Şikayetinizi detaylandırın: Kişi bir kaç gün önce Türkçe terim kullanmıştı. Şikayet açmayı sevmeyen birisiyim ama şikayet açacağını söyleyen arkadaşım için ss almıştım. Daha sonra şikayet açıldı fakat arkadaşımın attığı ss'den ötürü kanıt yetersiz denmişti. Ben üşengeç adamım açmakla uğraşmadım. Az önce de ortamda dönen troll sonrasında kişi /b chat yaparak dini değerlere küfür etti. Yine şikayet etmedim ve ortamda bulunan @Swuo admine belirttim. Kendisi özelden ss istedi, gönderdim, görüldü fakat bir aksiyon alınmadı. Garibime gitti doğrusu. Sonrasında kişiye pm'den düzgün bir dille neden /b'den onu yazdığını sordum ve pm chat yaparken gördüğünüz gibi küfürlü ve nezaket kurallarını ihlal eder şekilde konuştu. Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: - Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -  Türkçe terim.   /b'den küfür   /pm'den küfürlü iletişim.   Son SS'de söylediği gibi adminin bu küfürden haberi olmasına rağmen neden aksiyon almadığını ben de merak ediyorum. Ek açıklamalar(varsa): - Gerçekten şikayet açmakla uğraşmayacaktım da sanırım bu arkadaş benim için bir kilidin açılışı oldu.   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.     Şablonu kopyalamak için Oyuncu Şikayeti yazısı ve Oyuncu Şikayetleri kategorisi kurallarını onayladığınız yazısını seçip kopyalayın. Yeni bir konu oluşturduğunuzda BBCODE kullanmadan direkt olarak şablon olarak yapıştırılacaktır.
    • xismetBK
      Selamlar, hayırlı geceler. Olayı kısaca hem kendi perspektifimdeki video hem bu video ile kıyaslayarak izah edeceğim, diğerleri ile de tabii. (kısaca amaç ve olay) İlk olarak, amacım çarpmak değil. Kovalamak, yakın takibe almak. Gauntlet arkadaşın kullandığı motora nazaran (güçlendirmesi yok) daha yavaş ve hantal kaldığı için olabildiğince yavaşlamadan hareket etmeye çalışıyorum. Pursuit mantığı gibi düşünebilirsiniz. Bunu neden yapıyorum? Çünkü kendi birlik üyeleri ile Pagans hooduna sürekli gir/çık yaparak, kaçarak, yumruk atarak, bir şeyler yapıyorlardı.Bundan dolayı kovalama kararı aldık, ki bu videonun sonrasında ise zaten bu birliğin hoodunu basmaya gidiyoruz. Buradaki sorun şu; Normalde kaçan arkadaş, kaçmak yerine aniden duruyor ve bende zaten hızla gittiğim için Gauntlet gibi bir arabanın güçlendirmesi de olmayınca kontrol etmekte zorlanıyor, çarpıyorum. Kasıtlı bir durum yok. Sonrasın da ise pm veya b yoluyla rolü bölmek yerine (çünkü arkadaş en ufak şeyden şikayet açmaya meğilli) "Sürekli Role-play"" kuralına uyuyorum. Hiçbir şey olmamış gibi devam etmeyi uygun görmedim çevrede de insanlar vardı rolüde bölemezdim. /me son gaz girer emotunun ardından rolde bile bilerek çarpmadığımı dile getiriyorum, Rio Kii karakteri bile niye çarptığını soruyor. Karşılığını veriyorum, rolü sürdürüyoruz ve en sonunda arkadaştan uzaklaşarak rol hakkı tanıyoruz. Arkadaş kalkıyor ve yoluna gidiyor, rolün devamı da gelmiyor, başına geçip böylesin şöylesin, fear rp yap, yaralı rp, işkence rp tarzı şeyler yapmadan, bu kelimelerin ardından uzaklaşıyoruz. Özetle, konu tamamen kaçacağını düşündüğüm motorlu kişiyi gauntlet gibi hantal araçla takip edip, durmasını beklemediğim/ön göremediğim için çarpmamla sonuçlanıyor. Bunu destekleyecek kanıtları da alt tarafta sıralayacağım. (Kanıtlar, teoriler, laflarımı destekleyecek argümanlar) 1- Arkadaşın videosunda çok fazla hızlı gittiğim görülmüş ama bu tamamen Rage kaynaklı bir durum. Kendi kayıdıma göz gezdirirseniz 140 ile giden aracı 90-80'e kadar indirmeye çalışıyorum. Cidden bilerek çarpacak kişi gerçekten yavaşlamayı göze alır mı? 140 ile de basıp üstünden geçebilirdim bazı arkadaşlar gibi.  2- Üstüne kırmak gibi bir durum var evet, sonuçta seni takip ediyorum. Peşinden aracı sürüyorum, fake mi atacaksın ne yapacaksın bilemem, araç bir hayli dengesiz gördüğün (dönmüyor) üzere güçlendirmesiz, Gauntlet kullandıysan ne demek istediğimi anlarsın. 3-Araya bir fark koyuyor, bu süreçte çoktan hızlı gitmiş ve bir noktada arkadaşını almak için yavaşlamış, arkadaşının hızla binip, onunda devam edeceğini düşünerekten hızımı azaltıyorum bir nebze, belki aniden geri geri gelebilir (çünkü gauntletin dönüşleri berbat) fake atabilir düşüncesiyle hareketimi yapıyorum.  İlerleyeceğini düşünüyorum, hızımı kesiyorum,  ilerlemek yerine olduğu yerde durunca kaza gerçekleşiyor. 4- Kaza esnasının öncesinde sürekli olarak Pagans hooduna gir çık yapıyor demiştim, normal araçlarla ve yayan kovaladığımızda kaçma gereği durup, arkasından son hızla gelip pursuit atmaya çalışırken ise duruyor. Kaçması gerekirken özellikle. Sürekli gir çık, (kısaca hoodu haraslamak, önce ve sonra için) orta parmak, "koş koş" gibi itamlar olununca takip ediyoruz yakalamak için, aniden durunca da olay patlıyor. (Destekleyici şeyler) Varan 1- https://streamable.com/x5v0f0 Benim kaydım. Olabildiğince yavaşlamaya çalışıyorum, hızımı azaltıyorum, aniden durduğu için yavaşlayamıyorum ve çarpıyorum. Kasıt yok, baskın atmayı deniyorsunuz ve başarısız oluyorsunuz. Karakterlerden kaçarken, peşine hızlı şekilde (seni yakalamak için) takılıp pursuit başlatıyorum ve sen bu gauntleti görüp durmayı tercih ediyorsun normalde kaçacak iken, olan sana oluyor.  Varan 2- Bölgeye ilk girişi, karakterlerden kaçışı ama bögleyi haraslamaya devam edişi. Tam bu videonun devamında kovalamaca başlatıyorum sürekli olarak etrafta tek başına dolaştığı için, yayan kişileri "tuzağa çekiyor" diyerek uyarıp, yayan değil araç ile kovalanması gerektiğini söyleyip araç ile takip başlatıyorum. Eğer gerçekten öyle bir amacımız olsa arkadaşın hood içinde o kadar rahat hareket etmesine izin vermez, bam diye çarpardık çoktan. https://streamable.com/75x1fi Varan 3- https://streamable.com/eg95ra Bu ise arkadaşın olaydan bir süre sonra Edgerunners hooduna gelip aynı hareketleri tekrarlaması. Öncesinde de benzer hareketleri yapmayı denedi. Sayı üstünlüğüne rağmen korkusuzca bölgede turlaması, benzer hareketler vs vs. "koş koş"  - "orta parmak" gibi şeylerle tahrik etmeyi deneyip sonrasın da şikayet açabileceği şeyler deniyor. (?) Görüldüğü gibi, yine yapacak olsak gayette güzel yapardık, motordan düşürür role zorla girerdik. (Özet/Örnek) Özetle, kasıt yok ve gereğinden fazlaca "rol hakkı" tanındı. O kadar ihlale rağmen. Tüm argümanları, teorileri ve kanıtları birleştirerek arkadaşın nasıl bir kişilik olduğunu, benim ise "kasıtlı"olarak yapmadığımı göstermeye çalıştım elimden geldiğince.  Son ve bonus olarakta, bilmeyen arkadaşlarımız için Car DM, araç sürüş kural ihlali/ihlalleri, nedir, nasıl atılır, orjinali ve gerçeği nasıl yapılabiliyor diye örnek bırakmak istiyorum. Tam olarak şöyle oluyor gerçek bir araç sürüş kural ihlali; https://streamable.com/evdilk
    • o1910
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yann_Chukwueze @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ad_Soyad @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2023 - 02:54     İhlal edilen kuralı yapıştırın: CR-NONRP ARAÇ SÜRÜŞÜ - ARAÇ SÜRÜŞ KURAL İHLALİ       Şikayetinizi detaylandırın: Kişi aracıma arkadan sürekli bir şekilde çarpıyor. Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: - Kişi ile role girmediğim halde arkamdan gelip aracıma defalarca çarpıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -https://streamable.com/g6dgo6 Ek açıklamalar(varsa): - Kişinin yaptığı ihlaller bizi gerçekten yordu kişinin en ağır cezayı almasını talep ediyorum.   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.     Şablonu kopyalamak için Oyuncu Şikayeti yazısı ve Oyuncu Şikayetleri kategorisi kurallarını onayladığınız yazısını seçip kopyalayın. Yeni bir konu oluşturduğunuzda BBCODE kullanmadan direkt olarak şablon olarak yapıştırılacaktır.
    • mordecai33
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ralf_Festermacher  @Vice Online Olaya dahil olan şahit karakter adı: - @Vice Online Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.11.2024 - 03:08     İhlal edilen kuralı yapıştırın:   6. Deathmatching Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir. → /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.   ÖRNEKLER:   • Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak. • Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak. • Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek. • Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak. • Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak.   4.9. Retarted RP. Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisini ilk defa görüyorum, bizimle alakalı hiçbir rolde yoktu. Loglardan bakabilirsiniz kendisi o birliğe bile ait değildir. Ayrıca emotesiz bir şekilde yumruk atıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:    https://streamable.com/q9h9bd Ek açıklamalar(varsa): -   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası