Jump to content

Hippi bir karakter canlandırmak hk.

Azune

Önerilen İletiler

Nasıl gidiyor dostum? Nasıl düzgün bir San Andreas hippisi olunacağının adımlarını atmak istediğini duydum. Sana ne diyeceğim dostum, düşündüğün kadar kolay değil. Renkli bir gömlek almak, kafana bir saç bandı takmak ve bir künt sigara içmek seni hippi yapmaz, kanka. Öyleyse defterini ve kalemini al ve dinle… Aslında, boşver defteri, onu yapmak için çok ağaç kesiliyor. Çevreyi öldürüyor.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hippi hareketi başlangıçta 1960'ların Amerikasında, gençlerin oluşturduğu karşıt kültür olarak, çoğunlukla savaşı protesto eden, medeni haklar, ifade özgürlüğü ve tabii ki eşitlik için savaşan insanlardan oluşan diğer gruplarla birlikte başladı. Birçok kişi tarafından hippilerin San Fierro'dan geldiğine inanılıyor ve bu nedenle şehir, "İnsanın insandan kaçabileceği yer" olarak anılmaya başlanmıştır.

Hippi hareketinin nasıl başladığına dair tüm ayrıntılara girmeyeceğim kanka, ben bir Wikipedia makalesi değilim. 1960'larda, özellikle 1967'den sonra, ünlü "Aşk Yazı" festivalinin düzenlendiği dönemde hippi hareketinin patlama yaşadığını bilmelisiniz. Çadırlar, çılgın müzik ve bizi bir sonraki bölüme bırakan bir sürü meskalin votka.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLER

1.1 - Sanat

Kankam, henüz fark etmediysen muhtemelen duymuş olduğun o "psychedelia" alt kültürünün kurucu babaları hippilerdir. Kendini bir hippi olarak hayal etmek istediğinde bakacağın ilk şey, kankam, o atmosfer, vızıltı, vibe'dır. Mükemmel vibe'ı  elde etmek, mükemmel sesi elde etmek demektir ve işte müzikte budur, ahbap. Şimdiyse, eskiler bir psychedelic rock kaydının tatlı sesini, biraz klasik hard rock ve hatta biraz heavy metali tercih ediyor. Black Sabbath, Deep Purple, Jimi Hendrix gibi şeyler ve liste uzar gider dostum. Ancak son yıllarda bazı hippiler, özellikle metal alanında, stoner rock/doom metal'in tanıtılmasıyla bazı yeni sesleri benimsemeye başladılar. Kyuss, Electric Wizard, Down, 1000mods ve Sleep gibi grupların sesleri artık kimsenin bilmemesi gereken hippi festivallerinin konuşmacılarını dolduruyor. Sana o iyi trip hissini veriyorsa, dostum, ses iyidir. Anlıyorsun beni değil mi 🙂.

Şimdi ise görsellere geçelim adamım, evet resimden bahsediyorum. Evini/arabanı/her şeyi sana mükemmel bir heyecan verecek şekilde nasıl dekore edeceğini bilmeden hippi olamazsın, adamım. YGHtPPV, ahbap yani You - Gotta - Have - The - Perfect - Psychedelic - Vibe. Keşke sana ne demek istediğimi açıklayacak kelimelerim olsaydı dostum ama belki bu resimler sana doğru fikri verir:

Spoiler

RoPBNLr.jpeg.1c123ad60b359a95add1af4cab05bb8d.jpeg

vljti9I.jpeg.bb41ed40ecc6d5ec9348f8f33c86bda5.jpeg

psin8DM.jpeg.1de1b65ca307cfa246287217ee3171a7.jpeg

1.2 - Moda

Bu kolay bir şey dostum. Bunu ben söylemeden tahmin edemiyorsan, neden beni meşgul ediyorsun? Sorun değil dostum, sadece şaka yapıyorum hehehehe. Hippiler zaten "kabul etmek" kavramına düşkündürler, o yüzden seni yine de içeri alacağız, aptal gibi görünsen bile, mutlaka öğreneceksin, değil mi? Neyse, şimdi öğrenme zamanı, ahbap. Hemen hemen istediğinizi giyebilirsiniz (dönemine göre çok saldırgan veya çok yüzeysel bir şey olmadığı sürece, ayıktın mı? Ah ve en önemlisi, marka yok, adamım, her şey ya kendi kendine yapılan, pire dükkânlarından alınmış ya da ikinci el şeyler) ama yine de sen bilirsin kanka, batik giysiler dostum unutma, giymesen bile kombinin olmazsa olmazı. Bir hippi olarak sahip olunması gereken en önemli şeylerden biri uzun saçtır, arkadaş, ister erkek ister kadın olun. Erkeklerin genellikle uzun sakalları olur ve piliçler çok az makyaj yapar veya hiç yapmaz ve bütün gün sütyensiz gezerler. Ve şimdi, aksesuarlar dostum, her zaman onları takan bir hippi göreceksin: saç bantları, başörtüleri, o uzun boncuklu kolyeler ve liste uzayıp gidiyor. Muhtemelen tüm bu bahsettiğim imgelerden oluşan adamları, daha sonra konuşacağımız farklı olaylara ait gördüğünüz tüm resimlerden tanıyorsunuzdur.

1.3 - İnanç
"İnançlar" dediğimde dostum, burada bahsettiğim üç şey var: Seks, Din ve Politika.
Seks: Çoğu kişi hippilerin "rasgele ilişki kurduklarını, vahşi seks alemleri yaptıklarını, masum gençleri baştan çıkardıklarını ve her türlü cinsel sapkınlığı" yaptıklarını söylerdi, bunların çoğu doğruydu, ama bunun hippilerle hiçbir ilgisi yoktu dostum, sana söylüyorum, bu hepsi kötü bir zamanlamaydı. Ama biz ne yaptık biliyor musun? Bu yorumları aldık ve bir şey haline getirdik dostum. "İyi hissettiriyorsa, yap" .. klasik hippi kafası, anlarsınya :).

Din: Biz Hristiyanlıkla/Müslümanlıkla uğraşmayız, dostum. Hristiyanlık gibi dinler kültürleri öldürmeye yatkındır, bunu unutmayın. Bunun yerine Hinduizm, Budizm, Tasavvuf gibi daha ruhani şeylere yöneliyoruz, adını siz koyun. Çok ruhani hippiler var, dostum. Biz onlara "yüksek rahipler" diyoruz, maneviyatı yeni bir seviyede deneyimlemek için uygulamanız gereken uygulamalar hakkında size daha ayrıntılı öğretiler verebilirler, adamım.

1.3 - Uyuşturucular
Bahse girerim bunu bekliyordun, dostum. Hippiyi hippi yapan şey hakkında konuşmanın zamanı geldi... saykodelik ilaçlar. Ve en önemlisi: Uyuşturucu, ot, çimen, dalga adını siz koyun. Ot arkadaşına gelince, birçok farklı hippi türü var ama biz en yaygın olanlarından bahsedeceğiz: Yetiştirici ve Tüketici. Şimdi, bu konuda gerçekten ayrıntılara girmem gerekiyor mu, dostum? Evet, gerekiyor ve istiyorum hehehehe.
Yetiştirici: Dostum, şanslı yeşillerin tükendiğinde aradığın adam. Yetiştirirler, yetiştirmekle ilgili her şeyi bilirler, size en iyi otu bulabilirler. Yine de bu adamlar komünden biraz uzaklaşmaya ve yalnız kurt gibi yalnız bir yaşam tarzını benimsemeye eğilimlidirler, adamım. Hiç deneyiminiz yoksa, bu adamları bulmak zor olacaktır, çünkü bilirsiniz, onlar yalnız kurtlardır ve yalnız kurtlar yalnızdır ve sanki... Ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Genellikle yetiştirdiklerini satarlar, ancak bazıları onları ya ücretsiz ya da çok düşük bir fiyata verecek kadar naziktir, tek koşul, sizinle birlikte sigara içmek zorunda olmalarıdır.
Tüketici: Bulabileceğiniz en yaygın hippi türü, ahbap, ciddiyim. Bunların otları aldığını, otlar hakkında konuştuğunu, etrafta dolaştığını ama asla satmadığını göreceksin. Genellikle yetiştiricilerden veya diğer insanlardan satın alırlar. Bilmeyi hak etmedikçe sana asla gerçekten söylemezler, ne demek istediğimi anlıyor musun?
Dediğim gibi, konu psikedelik olduğunda başka hippi türleri de var dostum. Onları kendin bulmalısın.

ÖNEMLİ OLAYLAR & ETKİNLİKLER

Artık hippinin nasıl ve ne düşündüğünü bildiğine göre dostum, en sevdiğim konuya geçme zamanı: San Anne Hippy'nin Tarihi. Merak etmeyin bunların hepsini hatırlamanıza gerek yok, muhtemelen yarısını üçüncü asit yolculuğunuzdan sonra unutacaksınız, bu herkesin başına gelir. Ama yine de bilmek istiyorsanız, şunlardan bazılarını dinlemelisiniz:

2.1 - Olaylar ve Etkinlikler

- "Vietnam Cehenneminden Çıkın!" Protestoları: Ne kadar pasifist olduğumuzdan bahsettik dostum, ama dışarıda bir savaş olduğunda, hippiler onu durdurmak için ayaklanırlardı. Bir sürü insan toplandı ve Vietnam Savaşı'nı protesto etti, ama bizi dinlediler mi? Yapmadılar.. Ve şimdi bakın ne oldu.
- PsycheyD-Toplanması: 1966'da, dostum, kahrolası hükümet LSD'yi yasa dışı yapmaya karar verdi, çünkü savaş konusunda haklı olduğumuza çok kızdılar ve şey... Hoşumuza gitmedi dostum. Yedi-sekiz yüz civarında hippi, Gant Bridge Parkı'nın etrafında toplanıp, kendi yöntemlerimizle protesto etti. İnsanlara LSD'nin seni bir deliye çevirmediğini gösterdik dostum. Çünkü, dürüst olmak gerekirse, gerçekten düşündükleri gibi değildi.
- Aşk Yazı: Her şeyin başladığı yer dostum. Eskilerden biriyle konuşuyorsanız, bunu kesinlikle hatırlayacaklardır. 100.000'den fazla insan, adamım, bu sanki... ÇOK FAZLA, ahbap. Çadırlar, gürültülü psychedelic rock, uyuşturucular ve en önemlisi kanka: aşk, dostluk ve eşitlik. Bize katılan rastgele insanlar, ahbap, aydınlandı.
- Büyük Komünler: Aşk Yazından sonra, kendi harikalar diyarımıza sakinleşmeye ve rastgele yerleşkelerin etrafında büyük komünler oluşturmaya başladık. Bu en büyük komünlerden biri The Dandelion Fields ve The Village idi. Dandelion Fields, hippilerin günlük yaşamlarına daldığı, sayıların onlara kesinlikle yardımcı olduğu, çoğunlukla normal bir komündü. Köy farklı bir hikaye, tüm hippi kültürünün en ruhani yerlerinden biri, ahbap. Demek istediğim, o kadar uzak ki, en uzaktakiler bile dışarı çıkamaz, bilirsin. Köy'ü nasıl arayacağınızı biliyorsanız, Baş Rahipleri burada bulabilirsiniz.
- Psychestivals: Her zamanki psychedelic rock festivalleriniz, ahbap, Aşk Yazı gibi, ancak siz orada olmadıkça onlardan hatırlanacak pek bir şey yok. 1986'da çok çılgın bir olay olmasına rağmen, dostum, çoğu insan Fierro '86 Love-In olarak adlandırır, ama biz buna "Psychedeliczilla Festivali" diyoruz. O gün kaç kişinin psikedelik uyuşturucu kullandığına inanamayacaksın dostum.. Bir haftada üç rekor kırdık sanırım.

GÖRÜLECEK YERLER

Hippi olmanın önemli bir parçası, adamım, yerlerini bilmektir. Burada, tüm San Andreas'taki en bilinen hippi simge yapılarından bazılarına sahibiz, adamım.

IŞINLA BENİ

dB4oFsV.jpg.2e6ab5ec22177b6d4952fcc7fde76a37.jpg

Burada sahip olduğumuz şey, modern hippinin saf işi, ahbap. Günümüz toplumunun sorunlarının artık çözülemeyeceğini gören insanlar, bir araya gelip kendi evrenimizden yardım almaya karar verdiler dostum. Ve şimdi biraz daha tarih zamanı: Dağın yaratılışı 1990 gibi, Blake "Merlin" Batty adlı süper havalı bir herifin Blaine County halkını bir araya toplamaya ve uzaylılardan yardım istemeye karar vermesiyle başladı. İlk başta, bazı yerlilerden biraz dayak yendi, ahbap, ama bu sadece hippileri dışarı çıkıp adamın kendini ifade etmesine yardım etmeye teşvik etti. Yaratılışı tamamlamak için sadece kerpiç, saman ve binlerce galon kurşunsuz boya aldı. Ne yazık ki, 2010 yılında, yaşlı Merlin kalp krizinden öldü, ancak hippiler hala Beam Me Up'ta gidebilir. Oraya gelen aptal vandallar nedeniyle yeri temiz tutmaya çalışırlar.

CERES VADİSİ

5L9zbQq.png.bedee863c9d906bc01ca65acb3a6b289.png

Şu an itibariyle Blaine County'deki tek ayakta kalan hippi komünü. Yol arkadaşlarınız burada takılıyor. Topluluk, 80'lerin başında olağan bir karavan parkıydı, ancak zaman geçtikçe, yer artık tüm gezginler için temel bir takılma noktası haline geldi.

GÜNBATIMI KIYILARI / STAB ŞEHRİ
h0XdTN2.png.9c9bdce4555b6b9ad8fb443dd2156396.png

Öyle görünmese de, adamım, Günbatımı Kıyıları, diğer gezginler tarafından ara sıra bir takılma yeri olarak kullanılıyordu ve halen kullanılıyor. Günlük yaşamınızda bu tarz yerlerde çoğunlukla farklı gecekondular, redneckler ve benzeri şeyler bulursunuz. Bu nedenle, ortalama psikedelik ilaçlarınızın yanı sıra, çok çeşitli, yüksek düzeyde dayanıklı damıtılmış alkollü içkilere de rastlayacaksınız. Buranın neden bisiklet alanı gibi göründüğünü merak ediyor olabilirsiniz, ahbap, çok basit. 2000'li yıllarda bir motosiklet kulübü çetesi burayı devraldı ve tüm gezginleri ve işgalcileri kovdu. O zamandan beri motorcular ayrıldı ve şimdi orijinal sahiplerinin hepsi geri döndü ve iyi durumda.

GRAPESEED

MYf2llX.png.989e527c38e036035402c6e99954d7a1.png

Grapeseed, San Andreas'a yiyecek sağlamaya adanmış bir tarım yerleşimidir. Alanın çoğu, mahsulleri korumak için gerekli ekipmanı içeren ahırlar, barakalar ve silolar ile birlikte geniş mahsul ve çiftlik hayvanlarından oluşur. Kırsal kasaba, sloganına sadık kalır ve çoğunlukla tarım veya çalışma amaçlıdır. Normal insanlara Grapeseed, çiftliklerle dolu sıkıcı bir arazi gibi görünüyor ki bu bir bakıma doğru. Bununla birlikte, ahbap, çoğu normal insanın bilmediği şey, Grapeseed'in birçok esrarkeşin, yetiştiricinin, amfetamin üreticisinin ve diğer çeşitli harika ucubelerin ülkesi ve evi olduğudur. Buradaki insanların çoğu yapıyor, satıyor, tüketiyor dostum. Bundan çıkış yolu yok.

CAPE CATFISH

G1isGNd.jpg.304fb739affdbf24c9104c79455b3e9d.jpg

Grapeseed'in doğusuna ve El Gordo Deniz Feneri'nin güneydoğusuna giden küçük balıkçı iskelesi. Yol arkadaşlarının takılmaları için harika küçük yer. Zehirli Valslerin neredeyse orada yaşıyormuş gibi ortaya çıktığı yaygın bir yer. Adlarına rağmen, zararsızlardır.

NE YAPMAMALISINIZ
Artık hippi yaşam tarzınızı sürdürmekle ilgili aklınızda bulundurmanız gereken her şeyi ortaya koyduğuma göre, bir hippi olarak KESİNLİKLE YAPMAMANIZ gereken bazı şeyleri öğrenmenizin zamanı geldi dostum.
1. Bütün gün öylece durup ot içme ya da psychedelics içme dostum. Hayatını yaşa, kendini ifade edebileceğin çok şey var. Sanat yap, gitar çal, yoga yap, HER ŞEYİ yapabilirsin dostum.
2. Tüm hippiler çılgın komplo teorisyenleri değildir, ahbap. Aslında, hiçbir hippi çılgın bir komplo teorisyeni değildir, onlar gerçeği arayanlardır.
3. "NEFRET" kelimesi asla kelime dağarcığınızda olmamalı dostum. Bir şeyden "nefret" etmezsin, sadece onu sevmezsin, hepsi bu.
4. Bu kadar özenti giyinmek zorunda değilsin dostum. Seni nasıl rahat ettiriyorsa onu giyebilirsin dostum. Sonuçta, tüm mesele bu.

5. Hippiler aptal değildir dostum. Kendi filozoflarımız ve yazarlarımız bile oldu. Akıllılarımız ve aptallarımız var, anlıyor musun?

Pekala dostum, eğer her şeyi doğru yaptıysan, sonunda alt kültürle iyi geçinebilirsin, ahbap. Unutma: Tune In, Turn On, Drop Out, Screw the system.

Y0xiUdj.jpg.6d18308aab111f479726b3af20d697a0.jpg

tarihinde Azune tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Ustasından gerçekçi bir blog olmuş. Biliyorsun bu işi beyaz Azune 🫠

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

BigBoss, Şimdi yazdı:

Ustasından gerçekçi bir blog olmuş. Biliyorsun bu işi beyaz Azune 🫠

❤️

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Yararlı

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

her biji hippi

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

yararlı bir konu 💬

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 9Ay Sonra...
Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Paleto Bay doğusundaki Dignity Village'ı da ekleyebilirsin. Kapitalizm düşmanı sloganlar ve tabelalarla dolu bir karavan parkıdır. Epey vasat gözükecek şekilde dizayn edilmiş ama modlarla buranın çok güzel bir hippi kumününe çevrildiğini gördüm. Denenebilir.

I9VvkUz.png

R0TCIkP.png

NuGmq5o.jpeg

7ocoXni.png

4a70196dc60934f486348f9e1ceaf9e1.gif

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

çok iyi

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra...

Güzel.

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • En Çok Katkı Verenler

• Konular

•  

• İletiler

• Brkyelts
      Aradığım bütün modları buldum neredeyse eline sağlık
    • Brkyelts
      Mod kurulumu nasıl yapılıyor kısaca bilgilendirebilecek var mı?
    • Juvastheboss
      Şahitliğimi onaylıyorum, gerçekten garip bir rol amaçları dm atmak sanırım anlamadım, iyi forumlar
    • MethcoRosa
      Başarılar dilerim, sağlam ekip kaliteli insanlar.
    • deadly
      Oyuncu Şikayeti                      Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DaJuan Bembe, Trayvon Garret, Deshaun Caldwell (forum hesaplarını bilmiyorum) Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jackie Kharashvili @Juvastheboss Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2024 00:20     İhlal edilen kuralı yapıştırın:   9. Bug Abuse Oyuncular buldukları tüm açıkları forumdaki ticket bölümünden bildirmelidir. Bu açıkları bildirmemek ve kötüye kullanmak cezalandırmaya/yasaklamaya sebebiyet vermektedir. Sunucudaki mevcut sistemleri amacı dışında kullanarak avantaj sağlamak da sistem açıklarını kullanmaya eş değer sayılacaktır. Mal varlığını ilgilendiren açıklarda açığı kullanan kişilerin mal varlığı tamamen silinebilir.   ÖRNEKLER:   • İstediğiniz evin eşyalarına erişmenizi sağlayan bir açığı kullanarak evdeki eşyaları almak ve bildirmemek. • Değerinden aşağıdaki mülkleri bildirmeyip ucuz diye satın almak. • Sunucu mapleri veya interior objelerinde hata bulmak ve rolde kendi lehine kullanmak. • GTA V oyun motoru sebebiyle var olmuş üstünlük sağlayan hareketler. • Sistem açıklarını kullanmak. • Normalde yapılamayan animasyonları üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek.   6. Deathmatching Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder. Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir. → /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.   ÖRNEKLER:   • Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak. • Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak. • Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek. • Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak. • Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak.     Şikayetinizi detaylandırın: Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Geçerli bir kanıt olmadan agresif rol sergilemek, kavgaya girmek. Arkadaşlar direkt konuya girerek bize hiç bir husustan bahsetmeden saldırmaya başladılar. Ayrıca son vuruşlarda karakterimin daha hızlı bayılması için "DaJuan Bembe" isimli arkadaş animasyon iptali (bug abuse) yapıyor. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ri7w4u    Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak kavga esnasında anlık olarak interiora giriyorum, daha sonra o anlık gelişen rolün akışını bozmamak için çıkıyorum.   * Oyuncu şikayetleri kurallarını okudum ve bu kurallara göre konu açıyorum, kuralların hepsini onaylıyorum.    
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası