Jump to content

Walsh Psikiyatrik Danışmanlık

Önerilen İletiler

Oluşturuldu: (düzenlendi)

uSWnU1R.png

Merhaba, ben Kathryn Walshtein, Walsh Psikolojik Danışmanlığın kurucusu ve baş terapisti olarak sizlere destek vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Psikiyatri ve psikoloji alanındaki uzun yıllara dayanan eğitimim ve deneyimim ile bireylerin ve çiftlerin hayatlarını daha sağlıklı ve dengeli hale getirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyorum. 8 Mayıs 1997 tarihinde Kuzey Karolina, Raeligh şehrinde dünyaya geldim. Çocukluk yıllarımdan itibaren davranış bilimlerine duyduğum ilgi, üniversite eğitimimde yön bulmamda belirleyici bir rol oynadı. Bu şekilde ilk eğimimi burada tamamladım. Dünyanın saygın üniversitelerinden Sydney Üniversitesi'nde, davranış bilimleri ve psikoloji alanlarında derinlemesine bir eğitim aldım. Lisans eğitimimi sosyoloji üzerine yaparken, psikoloji alanındaki tutkum beni New South Wales Üniversitesi'ne yönlendirdi. Burada yüksek lisans eğitimimi sürdürürken, aynı zamanda pedagojik formasyon eğitimimi tamamladım.

Lisans ve yüksek lisans süreçlerimde kazandığım bilgi ve deneyimi daha da derinleştirmek için Sydney Üniversitesi'ne geri döndüm ve cinsel terapi ile çift terapisi üzerine eğitim aldım. Bu süreçte, danışanlarımın duygusal ve ilişki problemlerini daha iyi anlamak ve çözüm bulmak amacıyla Beck yöntemli kognitif terapi eğitimi aldım. Ayrıca, EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) yöntemini öğrenerek, bu teknikle ilgili sertifikamı da aldım. Şu anda Los Santos'ta yaşamaktayım ve Walsh Psikolojik Danışmanlık'ı kurarak bireylerin psikolojik iyilik halleri için çalışıyorum. Walsh Psikolojik Danışmanlık, psikoterapi, cinsel terapi, çift terapisi ve EMDR gibi çeşitli alanlarda profesyonel hizmetler sunmaktadır. Danışanlarımızın her birine özelleştirilmiş ve bütünsel bir yaklaşım sunarak, onların duygusal ve zihinsel sağlığını desteklemeyi hedefliyorum. Yolculuğunuzda yanınızda olabilmek ve size profesyonel destek sunmak benim için büyük bir onur. Sizi tanımak ve birlikte çalışmak için sabırsızlanıyorum. Walsh Psikolojik Danışmanlık olarak, yaşam kalitenizi artırmak ve sizin için en uygun çözümleri bulmak için buradayım. Benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size nasıl yardımcı olabileceğimi konuşmak ve sizin için en iyi yaklaşımı belirlemek için her zaman hazırım.

BİREYSEL TERAPİ

Kişiliğiniz, karakteriniz ve sizi siz yapan benliğinizin yaşadığı iç dünyanız. Günlük hayatınızda yaşadığınız, belki anlatmaya çekindiğiniz veya istemsizce ötelediğiniz sıkıntılarınızı sizin ağzınızdan dinleyip sizin perspektifinizden yorumlayarak alternatifler sunuyor ve problemleriniz ile sizin aranızdaki arabuluculuk rolünü üstleniyoruz.

ÇİFT TERAPİSİ

Hiçbir ilişki mükemmel değildir. Olmayacaktır. Zaten bir ilişkide hiçbir sorun bulunmuyor, hiç tartışma dönmüyor ve duygu hissedilmiyorsa o ilişkide bir problem vardır. Güven problemi, kıskançlık, sahiplenme duygusu, uyumsuzluk, baskı ve ilişkilerin korkulu rüyası, geçmiş. Tüm bu etkenleri sizlerle birlikte kademe kademe aşarak seçimi sizlerin kararına bırakıyoruz.

CİNSEL TERAPİ

Cinsellik yüzyıllardan beri doğamızın temel bir parçası oldu, olmaya da devam edecek. Endişelerinizi def etmenizde rol oynayacak her etkeni analiz ederek özgüvensizlikten uzak, kararlı ve sosyal bir yaşantı çerçevesinde mümkün olan en sağlıklı cinsel hayata doğru yol almanızı sağlayacak her bir kırıntıyı sizin için derleyip tercihlerinizle baş başa bırakıyoruz.

MESLEKİ TERAPİ

Kimisi için iş hayatı sadece geçim kaynağı iken, kimisi için bir yaşam stili haline gelmiştir. Kariyerinizin kendinizi keşfetmenizde daha etkili olması ve iş verimliliğinizi stabil tutması için gereken yolları sizinle birlikte takip ederek iş hayatınızda olmak istediğiniz kişiye doğru alternatifler üretiyor ve kariyerinizle aranızda daha güçlü bir bağ kurmanızı sağlıyoruz.

Terapi merkezimizde hastalarımızı yalnızca randevulu olarak kabul ediyoruz. Terapilerimizi iş yerimizde ve saatlik olarak gerçekleştiriyoruz. Bireyin zihinsel sağlığı adına bir saatin üzerindeki terapileri kabul etmiyoruz. Kişisel hakların korunması ve EMDR koruma hakları dahilinde hasta gizliliğine çok önem veriyoruz. Terapi bilgileri ve merak ettikleriniz için bizleri arayabilirsiniz.

Çalışma saatleri 15:00 - 23:00 olarak belirlenmiştir. Devlet memurları için bu saatler erkene çekilebilir. Randevularınızda bu saat dilimlerinden birini tercih edebilirsiniz.

Adres & Telefon
+1 911 0 27
Rockford Hills, Eastbourne Way, № 289
Los Santos, San Andreas SA9110

E-Posta
[email protected]

Randevu Formu

İsim: doldurun
Soy İsim: doldurun
Doğum Yeri: doldurun
Doğum Tarihi: doldurun
İkamet Adresi: doldurun
Telefon Numarası: doldurun
Randevu Talep Ettiğiniz Gün (GG.AA.YY): doldurun
Randevu Talep Ettiğiniz Saat (SS.DD): doldurun

Formu doldurup bu bağlantı üzerinden gönderebilirsiniz.((Forum PM))

Randevu talebiniz yoğunluğun durumuna göre bir ile üç iş günü arasında ertelenebilir, böyle bir durumda sizlere kliniğimiz tarafından erteleme ya da iptal etme konusunda bir bilgilendirme maili ulaşacaktır. Genel işleyiş durumunda randevuların ertelenmesi düşük bir ihtimaldir.

Walsh Psychological is a company registered in and United States of America with company No: +1 911 0 27

© 2024 Walsh Psychological Counseling Tüm Hakları Saklıdır.

tarihinde Krisyra tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
gönderildi

Değerlendirmeler

Kullanıcı Adı: doldurun
Yorum: doldurun

gönderildi

Kullanıcı Adı: cassie
Yorum: başarılar. umarım istediğiniz gibi olur...

• Teşekkürler! 1
gönderildi (düzenlendi)

Kullanıcı Adı: Anasthasia Calliope
Yorum:  Başarılar.

tarihinde Summer tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler! 1
gönderildi

Değerlendirmeler

Kullanıcı Adı: queen
Yorum: Yardıma ihtiyacım vardı ve seni buldum. 

• Teşekkürler! 1
gönderildi

Değerlendirmeler

Kullanıcı Adı: Marco Ribeiro
Yorum: İlk müşteri şerefi.

• Teşekkürler! 1
gönderildi

Değerlendirmeler

Kullanıcı Adı: koch
Yorum: Bütün şehire otomatik randevu verin, herkesin psikolojik sorunları var. 

• Teşekkürler! 1
  • Partner
gönderildi

Kullanıcı Adı: Craw
Yorum:  Başarılar komşu, açılış günü kocaman bir çelenk yollayacağım.

• Beğen 1
  • 1Ay Sonra...
gönderildi

Arşiv.

Misafir
Bu konu kilitlenmiş, mesaj gönderemezsiniz.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası