Jump to content

Deputy Gangs I: Çetelerin Kökeni ve Chicano Moratoryumu

Önerilen İletiler

• VIP+
gönderildi

Yararlı bir rehber gibi görünüyor, boşluğumda okuyacağım.

gönderildi

Eline sağlık sağlam rehber 

gönderildi

güzel konu

gönderildi

Eline sağlık. İlgili olduğum bir konu değil ama okurken ilgimi çekti. Devamını getirmeni isterim.

gönderildi

eline sağlık, LASD çeteleşmesine dair hazırlanmış en iyi videoyu da bırakalım, takipteyiz konuyu

gönderildi

linki patlayan görseller tekrar düzenlendi, içerik tekrardan bütün hale getirildi.

gönderildi

Bunlar yalnızca gün yüzüne çıkan davalar, çok daha fazlası var ancak denetimler de bir o kadar sıkılaşmış durumda. Şu anda 2024 yılında oranlar git gide daha da azalmış durumda. Rollerini buna göre şekillendirecek arkadaşlar için bu bilgiyi de girmeni öneririm. Ek olarak mevcut yasa tasarıları da bu çeteleri yok etmeye yönelik ciddi yaptırımlara geçiş sağladılar. Amerika Birleşik Devletleri çeşitli eyaletlerinde idam cezasını uygun gören bir yönetime sahip ve her eyaletin değişken yasaları var. Bu yasalara göre bazı eyaletlerde gerçekten Şerif içerisinde gruplaşma dahil göremiyorsun. Bazı eyaletlerde ise durum daha kontrolden çıkmış durumda ve bu sözde çeteler kendilerini gösterebiliyorlar.

Rehber başarılı, devamını gelmesini dilerim 👌

gönderildi
Krisyra, 37 dakika önce yazdı:

Bunlar yalnızca gün yüzüne çıkan davalar, çok daha fazlası var ancak denetimler de bir o kadar sıkılaşmış durumda. Şu anda 2024 yılında oranlar git gide daha da azalmış durumda. Rollerini buna göre şekillendirecek arkadaşlar için bu bilgiyi de girmeni öneririm. Ek olarak mevcut yasa tasarıları da bu çeteleri yok etmeye yönelik ciddi yaptırımlara geçiş sağladılar. Amerika Birleşik Devletleri çeşitli eyaletlerinde idam cezasını uygun gören bir yönetime sahip ve her eyaletin değişken yasaları var. Bu yasalara göre bazı eyaletlerde gerçekten Şerif içerisinde gruplaşma dahil göremiyorsun. Bazı eyaletlerde ise durum daha kontrolden çıkmış durumda ve bu sözde çeteler kendilerini gösterebiliyorlar.

Rehber başarılı, devamını gelmesini dilerim 👌

evet her ne kadar son dönemlerde önlem alınıyor olsa da; CRASH skandalından sonra sözde yine önlemler alınıyordu. görülen tek önlem, LAPD içinde de CRASH olaylarından sonra bu olayların sürdüğü fakat eskisi kadar gün yüzüne çıkmadığı yönünde. LASD içinde bir farklılık olacağını sanmıyorum, şu an hala SEB içerisinde görevli Executioners dövmeli personel bulunmakta, bu sadece bir örneği. devam ettiğinin fakat artık bu kadar gün yüzünde olmadığının tarafındayım, rehberlerin ilerisinde görülecek ki; Jump Out Boys çetesi doğrudan LASD yönetim kurulunun bütçelendirme sağladığı ve onayladığı bir çeteleşmeydi. yüzde yüz bittiğine veya bitirilmek istendiğine açıkçası ben pek inanmıyorum ama eskisi gibi öyle fütursuzca eylemler de gerçekleştirilmiyor elbette. sunucu içinde bu rollerin varlığı/geçmişi bence sürdürülebilir fakat doğrudan bir LSSD üyesinin Deputy Gang rolüne girmesi RP dengesini bozabilir. sonuç itibarıyla sayılı insanız ve kimin ne olduğu çok kolay ortaya çıkacağı, bilineceği için sağlıklı bir deputy gangs rolü ilerlemez ve herkes bunu o kapasitede yansıtabilir mi emin değilim.

gönderildi

elbette bu tarz roller gerçekleştirilebilir ancak bildiğim tek bir şey var ki çok iyi bir mantık, hikaye ve amaç düzenine sahip olması gerekiyor. işi iyi bilen bir adam hem yönetici hem de denetleyici rolünü üstlenebilir. bunun sonucunda ortaya saçma sapan roller çıkmasının önüne geçilebilir. bu tarz bir role girecek oyuncu kadrosunun da karakteri için her türlü sonucu göze alması gerekiyor. şu roleplay aleminde monotonluğun dışında asıl olan yapılmayanı veya yapılamayanı yapmak da elzem bir konudur bana göre. eğer izin verilirse kemik kadro alımından sonra düzen oturduğunda oturulur düşünülür ve planlanır, çok zor değil. aklıselim bir kaç insan gerekiyor, sadece bu.

gönderildi (düzenlendi)
goddard, 54 dakika önce yazdı:

elbette bu tarz roller gerçekleştirilebilir ancak bildiğim tek bir şey var ki çok iyi bir mantık, hikaye ve amaç düzenine sahip olması gerekiyor. işi iyi bilen bir adam hem yönetici hem de denetleyici rolünü üstlenebilir. bunun sonucunda ortaya saçma sapan roller çıkmasının önüne geçilebilir. bu tarz bir role girecek oyuncu kadrosunun da karakteri için her türlü sonucu göze alması gerekiyor. şu roleplay aleminde monotonluğun dışında asıl olan yapılmayanı veya yapılamayanı yapmak da elzem bir konudur bana göre. eğer izin verilirse kemik kadro alımından sonra düzen oturduğunda oturulur düşünülür ve planlanır, çok zor değil. aklıselim bir kaç insan gerekiyor, sadece bu.

reelde yaşananları sanki oyunda da yaşanıyormuş gibi ilerletmek bence gayet normal fakat iş Deputy Gangs rolünü uygulamaya gelirse veya CRASH gibi bir LSPD rolünü uygulamaya gelirse çok zor. çünkü burada taş çatlasın 600 oyuncuyuz, John Doe karakteri bir işe kalkıştığında illa etiket oluyor, milyonlarca insanın yaşadığı şehirde birisinin karşılaştığı X bir memur olmuyor o; 600 kişinin oynadığı sunucuda 60 kişilik pdnin 1 üyesi oluyor ve çok net afişe. ek olarak 60 kişiden yola çıkarsak 10 tanesi bu role girişse bile bir hafta içinde kim oldukları tüm sunucu tarafından miimlenir. sayılar buna müsaade etmez mantığımca. ben oyun içerisinde Rampart istasyonunun geçmişini MRS geçmişi olarak yansıtıyorum, aynı şekilde Compton geçmişini de Davis için. PD tarafında şu an partnerimle yaptığım sohbetlerde bu Deputy Gangs olaylarını ve CRASH tarihinin rolünü yaptık. bundan yana tamamen destekliyorum ama bu kültürün üyesi olarak bir rol icra etmek bence şu an için gereksiz olur.

geçmişte kendi yönettiğim bir LSSD oluşumunda bunu üç kişiye denetleyerek yaptırmıştım, iyi gitse de bir yerden sonra çocuklar direkt miimlendi ve gizlilik kalmadı. bu sebeple kişi sayısı ve oyuna entegre etmek bizi mağlup ediyor. sonraki LSSD yönetimlerimde bu olayları yaşanıyor olarak kabul ettik, geçmişini ve şimdi ki halini fakat hiçbir zaman doğrudan bir oyuncuya tekrar Deputy Gangs rolü yaptırmadık veya yapmadık.

burada ne kadar yapılabilir, orası bilinmez.

tarihinde kenn tarafından düzenlendi

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası