Jump to content

Modern Roma İmparatorluğunun İhtişamı: Vice Online

Önerilen İletiler

gönderildi
gönderildi
gönderildi

Her şey çok iyi fakat illegal anlamda yine bir kişilik baron rolüne bürülmesini doğru bulmuyorum açıkçası. Tabii ki bir sahibi olacak fakat her daim düzenli olarak toplantı yapmak yerine ayda bir ateşkes, görev vs. şeyler söyleyip daha sonrasında emirlerine uymayan birlikleri IC olarak kapatması, topluluk için daha iyi olacak.

Ekstradan büyük patron yerine, onun sözcüsü bir nevi aracısı gelip illegal gruplar üzerinde işi sağlamalı. Birebir kontak kurup, o büyük ismin kendini riske atması bana kalırsa saçma. Bu sebepten ötürü birkaç aracı tayin edip, patronun sözünü ileten kişiler olmalı. Bu durum sunucudaki tıkanık illegali çözecek.

Mafya ve çete arasında ayrışmalar olmalı. Hepsi bir arada masaya oturmamalı, çeteler için ayrı birisi o rolü oynayabilir. Bana kalırsa mafya ile sokak çetelerinin aynı masada bulunması bir nevi gerçek dışı nedeniyse kültür çakışması ve bazı diğer faktörler.

Eleştiri niteliğinde bir yazı, 2019'dan beri Vice platformundayız. Tekrardan hayırlı olsun.

gönderildi

Anlatılmaz, yaşanır. :sampanya:

gönderildi
gönderildi

İstenilen yaşam, mucizeler ile değil devrimle olur.

gönderildi

2008-2009lara dayanan, zamanında kurgusu San Fierro’da geçen İstanbul RP’lerden gelerek, 2019 yılında Vice’ın V2’si ile tanışmıştım. Kekeme bir parfümcü rolü yapıyordum. Manifesto’nun bahsettiği o küçük ortamın bir parçasıydım. Eğlenerek ve katkı vererek ekipte yöneticiliğe kadar çıktım. Bütün bunları yaparken de “bu tip bir oyundan ne koparsam kârdır” diyerek bilgisayar başına oturuyordum. Rol yapa yapa kullandığım klavye hızı işime yaradı ve şu an bir devlet memuru, adliye personeliyim. Burada birbirinden güzel dostlar edindim. Bir şehirde toplandık, buluştuk, takıldık. Bu sene evli biriyim, hala buradayım. Dört gözle bekliyoruz 🙂

gönderildi

Bu proje gerçekten mükemmel olacak...

gönderildi

Büyüksün VİCE!

gönderildi

Oturulan rakı masaları, ekipçe oynanan halı saha maçları, yayın için internet kafede sabahlanan geceler ve kurulan büyük dostluklar... 2020'de başlayan ekip serüveni aylar geçtikçe benim için maddi manevi destek sağlayan aileye dönüştü. 4 yılda çekirdekten yetiştiren, ekip işi ve sorumluluk becerisini baskılayan abim @Manifesto'ya şimdiden başarılar diliyorum. Bu meşakkatli yol umarım dilediğin gibi geçer ustam. Şimdiden herkese iyi eğlenceler, keyifli roller dilerim.

ellerine sağlık gizli kahraman codeviano @Flaviano

Görüşmeye katıl

Şimdi yayınlayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Bir hesabınız varsa, şimdi oturum açın.

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömüldü.   Bunun yerine bağlantı olarak görüntüle

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

• Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgilendirme

Terms of UseGizlilik Politikası